Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μουσικο-Χορολογικό Κέντρο “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ”

Μουσικο-Χορολογικό Κέντρο Νάξου “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ”
Τί λέτε; Δεν αξίζει τον κόπο να το παλέψουμε μήπως και πάρει “εμπρός”;
Ένα Ερευνητικό Κέντρο για τη μουσική και το χορό που αγαπάμε δεν είναι επένδυση;
Δεν πρέπει να μάθουμε κάποτε την απάντηση στο μεγάλο “ΓΙΑΤΙ” που απ’ τα παιδικά μας χρόνια μας έλεγαν;                                                                                                                                                                                                                                     Τί εννοούν οι αυτοδιοικούντες κι οι υπόλοιποι φορείς όταν λένε και γράφουν “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ… τάδε”;
Ο Αιγαιοπελαγίτης – ο Κυκλαδίτης – ο Αξιώτης κουβαλάει τεράστια πνευματική προίκα, που τις περισσότερες φορές, του την κρύβουν πίσω από ενοικιαζόμενα δωμάτια.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ να βγάλουμε τον “καταρράκτη” που εμποδίζει να δούμε το πραγματικό ύψος των ανθρώπων, αλλά και του Ζα. 
Η νέα Δημοτική Αρχή της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων τί σκέπτεται, τί προγραμματίζει για το Μουσικο-Χορολογικό Κέντρο Νάξου “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ”, που μέχρι τώρα ήτανε Νομικό Πρόσωπο του Δήμου; (στα χαρτιά)
Πού θα το εντάξει;
Πώς θα προχωρήσει το κτηριολογικό, η λειτουργία του;
 Πώς θα εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του;
Χαλεποί οικονομικά καιροί ;  Χαλεπέστεροι πνευματικά.
Το επόμενο βίντεο αντέχει μόνο σε ερωτήματα κι όχι σε σχόλια. Γιατί αν υπάρξουν σχόλια, κάποιοι θα πρέπει να απαντήσουν. Και δυστυχώς γι’ αυτούς, απαντήσεις δεν υπάρχουν.

  Το επόμενο βίντεο αντέχει μόνο σε ερωτήματα κι όχι σε σχόλια. Γιατί αν υπάρξουν σχόλια, κάποιοι θα πρέπει να απαντήσουν. Και δυστυχώς γι’ αυτούς, απαντήσεις δεν υπάρχουν.



http://xoroballomata.wordpress.com/2011/02/04/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%BA/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου